Опис није доступан.

Prognoza, objavlјena na stranici "BH Meteo", predviđa da će lijepo vrijeme biti tokom prvog dijela februara.

"Prva dekada februara u znaku toplijeg prolјetnog vremena, dok se u drugoj dekadi, iza 10.02, očekuje dolazak hladnijih dana i snijega", najavili su meteorolozi.

Dodaju da sa sjevera dolazi do postepenog porasta oblačnosti uslјed približavanja oslablјenje hladnog fronta.

U petak hladnije uz lokalno pojačan sjeverac i buru, a vrijeme djelimično sunčano. Dnevna temperatura u petak pet do devet, na jugu do 13 stepeni Celzijusa. 

Mnogo sunca i toplote očekuje nas od subote  /3. februara pa do utorka /6. februara/.

"Jutra neće biti previše hladna, samo lokalno slabiji mraz. Najhladnije u subotu. Od nedjelјe temperature uglavnom 13 do 18 stepeni, lokalno do 20 stepeni", navodi se u prognozi.

Prema trenutnim prognozama od srijede  /7. februara/  i generalno u drugom dijelu slјedeće sedmice vrijeme će se početi postepeno da mijenja, uz jačanje južnog vjetra koji bi lokalno mogao imati jake do olujne udare.

U takvoj situaciji južne, jugozapadne i zapadne dijelove očekuje više oblačnosti i povremeno kiša, dok će na sjeveru i sjeveroistoku biti više sunčanog vremena i najtoplije.

Nakon južine,  poslije 10. februara  ili prema sredini mjeseca februara možemo očekivati postepen dolazak hladnijih dana i pojavu snijega.