Опис није доступан.

Do kraja avgusta prognozira se promjenljivo vrijeme. Izmjene stabilnih perioda od po dan ili dva i povremenih slabih padavina obilježiće narednih petnaest dana, prognoziraju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Do 26. avgusta prognozirane su jutarnje temperature vazduha od 10 do 15 stepeni Celzijusovih, u Hercegovini oko 18 stepeni Celzijusa, a očekivane dnevne temperature u Bosni između 26 i 31, u Hercegovini do 35 stepeni Celzijusovih.

Od 26. avgusta pa do kraja mjeseca prognoziran je  blagi porast temperatura. Očekivene minimalne vrijednosti biće između 14 i 19, u Hercegovini oko 24 stepena, a maksimalne  do 35 stepeni Celzijusovih  u Hercegovini do 38 stepeni.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH FBiH  danas  će biti promjenljivo do pretežno oblačno i svježije vrijeme, u većini krajeva uz povremenu kišu i pljuskove.

Na jugu Hercegovine biće pretežno sunčano i toplo, a lokalno može biti i pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće od 11 do 18, na jugu do 21 stepen, a maksimalna od 21 do 26, na jugu do 30, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 23. avgusta, biće i dalje svježe, povremeno sa kišom i kraćim pljuskovima, uz maksimalnu temperaturu vazduha od 22 do 26, na jugu do 29 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 24. avgusta, tokom dana doći će do postepenog razvedravanja uz više sunčanih perioda i toplije nego prethodnih dana, a maksimalna temperatura vazduha biće od 22 do 27, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

U četvrtak, 25. avgusta, očekuje se dalji porast temperature vazduha, ali promjenljivo i nestabilno vrijeme, povremeno sa kišom i kraćim pljuskovima, moguće su i lokalne nepogode. Maksimalna temperatura iznosiće od 24 do 29, na jugu do 34 stepena Celzijusova.