-  Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije /SP/ Novi Grad i nosilac odborničke liste  Zoran Kukavica smatra da građani cijene zalaganja ove stranke u borbi za pravdu i pravičnost.

Kukavica je večeras, na predstavljanju odborničke liste rekao da  kandidati SP- a  mogu doprinijeti razvoju naše opštine.

"Sigurni smo da su naši građani prepoznali naš kvalitet u dosadašnjem radu Socijalističke partije", rekao je on.

 

Predsjednik SP Petar Đokić očekuje snažnu podršku građana u Novom Gradu kao i podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine  Miroslavu Drljači.

"Nadamo se da će on u saradnji sa SP-om  podržati reforme za koje se mi zalažemo i koje vode u pravcu ekonomskog rasta i razvoja Republike Srpske i svake lokalne zajednice pojedinačno", rekao je Đokić.

On očekuje da će predstojeći lokalni izbori  biti pokretač dubokih reformi i reorganizacije lokalne uprave u Republici Srpskoj.

"Reorganizacija treba da bude stavljena u funkciju snažnog ekonomskog razvoja u svakoj lokalnoj zajednici. To treba da bude novi pristup i nova politika kako republičkih institucija tako i opština", kaže Đokić.

Drljača je rekao da očekuje da će SP  biti važna komponenta vlasti u Novom Gradu te da će saradnja biti zasnovana na partnerskim odnosima.