No description available.

Predsjednik Partije demokratskog progresa  Branislav Borenović rekao je da je PDP  ideja koja živi i raste.

No description available.

Obraćajući se  na obilјežavanju krsne slave PDP-a, Sveta tri jerarha,  Borenović je   rekao da je Opštinski odbor Novi Grad je jedan od najbolјih primjera za to.

Borenović  je uvjeren da je PDP Novi Grad pobjednička organizacija, a da se u ovoj opštini najbolјe pokazuje da su spoj mladosti i iskustva najuspješniji recept za uspjeh.

"Drago mi je što večeras u Novom Gradu vidim osnivače PDP, ali i mlade lјude koji nam se pridružuju. Tu je naš narodni poslanik Milanko Mihajilica, čovjek velikog političkog iskustva i znanja, a tu je i predsjednik Opštinskog odbora PDP Novi Grad Aleksandar Janković, mlad, obrazovan i energičan čovjek. Svi ti lјudi su mi garant da će se ova organizacija i dalјe razvijati i da ćemo okuplјeni, kao i danas, odnijeti veliku pobjedu u Novom Gradu" – istakao je Borenović.

 

Predsjednik Opštinskog odbora  PDP-a  Novi Grad Aleksandar Janković rekao je da srećan što je u prilici da bude domaćin krsne slave PDP, Sveta tri jerarha, koja u izazovna vremena za sve, nosi posebnu simboliku.

"Okuplјeni oko ideje bolјeg, uspješnijeg, pravednijeg i razvijenijeg Novog Grada, ujedinjeni u ideji demokratskog i slobodnog društva koju zastupa PDP, oslonjeni jedni na druge, zajedno ćemo izboriti jednu veliku pobjedu ove godine, pobjedu za Novi Grad. Zahvalan sam vam što ste tu i što podržavate zdravu priču okuplјanja i zajedništva, ne samo nas koji smo politički istomišlјenici, nego i svih koji žele dobro svom gradu" – poručio je Janković.

Pored lidera PDP Branislava Borenovića, obilјežavanju krsne slave u Novom gradu prisustvovali su narodni poslanik Milanko Mihajilica, potpredsjednik partije Draško Stanivuković, članovi Predsjedništva PDP Dragan Milanović i Milorad Maran, te drugi gosti i prijatelјi Partije demokratskog progresa.

PDP je danas, osim u Novom Gradu, krsnu slavu obilјežio prvo u centrali stranke, zatim u Gradskom odboru Banjaluka, te u Šekovićima, Brčkom, Doboju, Prijedoru i mnogim drugim odborima stranke.