No description available.

Za predsjednika opštinskog odbora Narodne partije Srpske u Novom Gradu večeras je izabran Miroslav Bajić.

No description available.

Bajić je nakon izborne skupštine zahvalio za ukazano povjerenje i najavio aktivno učešće ove stranke u političkom, društvenom i privrednom životu.

"U opštinskom odboru su lјudi koji su spremni da ostanu u Novom Gradu, da rade za ovaj grad i Republiku Srpsku. Mislim da je Narodna partija Srpske prepoznata kao stranka koja radi i raste", rekao je on.

Bajić je rekao da ova stranka očekuje dobre rezultate na lokalnim izborima.

 No description available.

Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac rekao je da je na opštim izborima 2022. godine ova stranka u Novom Gradu izašla sa inicijativnim odborom i osvojila više od 450 glasova.

"Činjenica da imamo podršku ovdje nas je navela i uputila da idemo u pravcu osnivanja opštinske organizacije. Večeras je formiran opštinski odbor Narodne partije Srpske koji će u narednom periodu biti proširen", rekao je Banjac.

On je istakao da su u ovoj stranci većinom mladi lјudi što je specifičnost Narodne partije.

"U mnogim našim odborima članovi su većinom lјudi koji se do sada nisu bavili politikom ali žele da utiču na dešavanja, da kreiraju budućnost u svojim sredinama“, rekao je on.

No description available.

On je rekao da očekuje da se u narednom periodu proširi opštinski odbor Narodne partije u Novom Gradu te da za lokalne izbore imaju punu odborničku listu, a nakon izbora da budu parlamentarna stranka.