Predsjednik Opštinskog odbora Partije demokratskog progresa Novi Grad Milanko Mihajilica rekao je večeras da građanima treba vratiti volju i povjerenje da je na ovom prostoru moguće živjeti bolje.
Mihajilica je na tribini "Razgovor sa građanima" održanoj nakon sjednice Opštinskog odbora PDP-a, rekao da ništa ne može da zaustavi talas promjena koji je krenuo iz Banja Luke. Mihajilica je ubijeđen u pobjedu PDP-a na opštim izborima.
Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić rekla je da je večeras održana četvrta tribina ove stranke. "Možemo da dođemo u svaki grad i da pogledamo građane u oči. Ovdje smo i da damo podršku, jer je u ovoj lokalnoj zajednici bilo problema u funkcionisanju Skupštine opštine i neke odluke Ministarstva lokalne uprave su kontradiktorne. S te strane želimo da damo podršku i da čujemo šta građani misle", izjavila je Trivićeva.

 


Član Predsjedništva PDP-a Draško Stanivuković kaže da je u Banja Luci za šest mjeseci ušteđeno oko 10 miliona budžetskih sredstava.
"Rekli su mi da je budžet Novog Grada oko 10 miliona, mi smo za šest mjeseci uštedjeli toliko. Optimizam i vjera koji postoje u Banja Luci kao epicentru, potrebno je da širimo", kaže Stanivuković koji je gradonačelnik Banja Luke.
Tribinu su prisustvovali i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.