Јedna od važnih nagrada Đurđevdanskog festivala je najbolja pjesma po mišljenju publike, o kojoj odlučuju upravo navijači i to putem glasanja na sajtu Đurđevdanskog festivala.

Teodora Japundža iz Novog Grada će takođe biti učesnik tridesetog jubilarnog izdanja Đurđevdanskog festivala koje će biti održano na velikoj specijalno dizajniranoj sceni u sportskoj dvorani "Borik" uz prisustvo publike i u direktnom prenosu na Radio-televiziji Republike Srpske 17. maja 2024. godine.

Za Teodoru se može glasati klikom na redni broj pet, te tako podržati pjesma “Majsko kolo” koju je pisao Bojan Đurić, kao i muziku i aranžman.

Festival će povodom svog 30. rođendana najbolje plasiranim kompozitorima i izvođačima obezbijediti vrijedne nagrade, a svim autorima odabranih kompozicija biće isplaćen honorar.

UPUTSTVO ZA GLASANjE:

1. Na listi je potrebno označiti „srcem“ omiljenu pjesmu i na kraju liste kliknuti na "glasaj".

2. Glasanje je dozvoljeno samo sa jednog uređaja i jedne IP adrese. Ukoliko vam se prikažu rezultati umjesto mogućnosti da glasate, to znači da je neko već dao glas sa vašeg uređaja ili IP adrese. Ukoliko istu javnu adresu dijeli više korisnika (kafe bar, firma, kućni modem i sl), u tom slučaju pričekajte nekoliko časova, pa pokušajte ponovo.

Spotove možete pogledati na Јutjub kanalu Đurđevdanskog festivala. 

30. Đurđevdanski festival vodiće Tijana Dapčević, uz pomoć Lene Kovačević i Vanje Mišić, a u revijalnom dijelu festivala publiku u dvorani Borik zabavljaće Konstrakta!

Ulaz će biti slobodan za publiku, a organizovane grupe navijača očekuju se iz Prijedora, Novog Grada, Doboja, Istočnog Sarajeva, Srpca, Banjaluke, Foče kao i škola domaćina, koji će glasati i navijati za djecu koja dolaze iz inostranstva.