No description available.

Pod nazivom "Nikoljdanska zavrzlama", u sportskoj dvorani u Novom gradu večeras je održan tradicionalni godišnji koncert Kulturno- umjetničkog društva "Una".

Koreograf Siniša Jovanić rekao je da je nastupile sve sekcije novogradskog kulturno- umjetničkog društva, više od 250 članova.

 No description available.

"Svake godine za godišnji koncert imamo neku novost. Ove godine je to koreografija koju smo radili zajedno sa Srpskim kulturnim društvom "Prosvjeta" Dvor", rekao je Jovanić i dodao da  se večeras prvi put  predstavila i  veteranska pjevačka grupa.

No description available.

Direktor Kulturno- obrazovnog centra Dražen Babić kaže da KUD "Una" radi 14 godina u sastavu ove ustanove te da je večeras publika imala priliku vidjeti koliko truda i ljubavi ulažu članovi.

"Rezultat rada su i zapaženi rezultati. Ove godine, na festivalu u Turskoj naše kulturno- umjetničko društvo osvojilo je nagradu za koreografiju, scenski nastup i vokal", rekao je Babić.

Najmlađim članovima  podijeljeni su paketići koje je obezbijedila opština Novi Grad.

 No description available.

Načelnik Miroslav Drljača rekao je da novogradsko kulturno- umjetničko društvo u očuvanju tradicije ima podršku opštine.

"Uvijek nas iznenade i pokažu nešto novo što pokazuje koliko vrijedno rade", rekao je Drljača.

No description available.