U Vijećnici u našem gradu održan je koncert solo i kamerne muzike. Ovaj program organizovala je JU Kulturno-obrazovni centar Novi Grad, a publici su se predstavili Sara Rodić koja je svirala harmoniku, Nikola Đorojević je svirao klavir, te Maša Maran i Ana Babić koje su svirale flautu.

Direktor Kulturno-obrazovnog centra Dražen Babić rekao je da je zadovoljan kako je protekao koncert.

''Bilo je jako ugodno slušati mlade umjetnike jer su se spojili mladost i znanje, pa je zasita bilo jako prijatno. Ovom prilikom bih se zahvalio Maši, Ani, Nikoli i Sari jer su bili stvarno fantastični i nadam se da će uskoro biti još ovakvih njihovih koncerata. Nastavljamo dalje sa radom i našim aktivnostima'', istakao je Babić.

Maša Maran kaže da joj je čast što je održan ovaj koncert.

''Zadovoljna sam sa odazivom publike jer su se odazvali u velikom broju i velika mi je čast što je koncert održan. Svoje drugare sam pozvala da održimo ovaj koncert i oni su se odazvali, tako da im se ovim putem zahvaljujem'', rekla je Maranova.

Sara Rodić je izjavila da je uživala na sceni.

''Ovo mi je drugi put da nastupam u Novom Gradu i volim ovdje doći i nastupati. Koncert je bio prelijep jer je spontano organizovan i velika mi je čast zbog toga. Imali smo veliku obavezu na sceni, ali je sve proteklo uspješno'', kaže Rodićeva.

Nikola Đorojević rekao je da je koncert bio dobar i da mu je posebno drago što je nastupao u svom gradu.

''Koncert je bio prelijep i drago mi je što smo ga organizovali. Nastupao sam pred svojom publikom i to mi je posebno drago, a klavir sviram više od 10 godina'', kaže Đorojević.

Ana Babić je izjavila da su se trudili da sve protekne u najboljem redu.

''Zadovoljna sam kako je protekao koncert, a atmosfera je bila sjajna. Trudili smo se da sve protekne u najboljem mogućem redu i da publika može uživati'', istakla je Babićeva.

Koncert solo i kamerne muzike je privukao veliku pažnju publike koja je mogla da uživa u prelijepom ambijentu.