МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor realizujući lokalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, tokom prethodnog vikenda od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su tri vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Vozilo marke "Opel" oduzeto je od lica V.A. iz Novog Grada nakon što je kontrolom utvrđeno da upravlјa vozilom pod dejstvom alkohola. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da V.A. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 9.600 KM.

Zbog upravlјanja vozilom pod dejstvom alkohola od D.S. iz Novog Grada oduzeto je vozilo marke "Fiat", a provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da D.S. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 1.500 KM. 

Od višestrukog povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja R.B. iz Novog Grada oduzeto je vozilo "Opel". Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da R.B. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 4.000 KM.

Protiv navedenih lica nadležnom sudu slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.