Опис није доступан.

 OCKI – Omladinski centar za kreativnost i inicijativu tradicionalno organizuje humanitarnu akciju pod nazivom ''Jedan paketić za jedan dječiji osmijeh'', kao nastavak akcije „Jedan slatkiš – jedno dijete“ koju realizuju  dugi niz godina.

Cilj akcije je da se prikupe novogodišnji paketići koji će bit uručeni djeci sa posebnim potrebama i djeci iz socijalno ugroženih i višečlanih porodica.

Kutije za prikupljanje slatkiša za paketića će biti postavljene u većim marketima u gradu, školama i u Informativnoj kancelariji za mlade.

Kasice za prikupljanje novčanih priloga za nabavku paketića će biti postavljene u ugostiteljskim objektima u Novom Gradu.

Osim toga,  svi zainteresovani za uključivanje u akciju i darivanje paketića mogu javiti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili  kontaktirati organizatore  pozivom ili viber porukom na broj telefona 065 441 012 i dogovoriti preuzimanje paketića od strane volontera.

Akcija traje od 22. novembra do 30. decembra ove godine. Darujte paketiće za djecu! Izmamite osmijeh na licima mališana!

Više informacija o akciji ''Jedan paketić za jedan dječiji osmijeh'' možete pronaći na web stranici i fecebook stranici OCKI-a.