Na osnovu člana 59. Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 97/16 i 36/19) te člana 66. i člana 83. stav 3. Statuta opštine Novi Grad („Službeni glasnik opštine Novi Grad“, br. 2/17), Načelnik opštine Novi Grad objavljuje

                                                                              J A V N I P O Z I V
za podnošenje prijedloga projekata za izradu Plana kapitalnih investicija opštine Novi Grad za period 2021-2023. godine

                                                                                          I

PREDMET I CILJ JAVNOG POZIVA
Opština Novi Grad započela je aktivnosti na izradi trogodišnjeg Plana kapitalnih investicija za period 2021 - 2023. godine. Cilj izrade Plana kapitalnih investicija je brži i efikasniji razvoj opštine i poboljšanje standarda u sferi upravljanja javnim dobrima opštine.

                                                                                        II

PRAVO ZA PREDLAGANJE PROJEKATA
Pravo za predlaganje projekata za izradu Plana kapitalnih investicija opštine Novi Grad imaju: Opštinska uprava Novi Grad, mjesne zajednice, udruženja građana, preduzetnici, ostali subjekti i građani pojedinci sa prostora opštine Novi Grad.

                                                                                       III

NAČIN I ROK ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA
Prijedlozi projekata dostavljaju se na utvrđenom obrazcu, koji se može preuzeti na web stranici Opštine Novi Grad www.opstina-novigrad.com, na info-pultu svakim radnim danom od 7:00 – 15:00 časova ili kod predsjednika Savjeta mjesnih zajednica. Javni poziv je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na web stranici opštine Novi Grad.
Obrazac za podnošenje prijedloga za investiranje potrebno je popuniti i dostaviti najkasnije do 19.04.2021. godine.

Prijedlozi se dostavljaju u koverti na info-pultu, šalter broj 3 lično ili poštom na adresu:

Opština Novi Grad Ul. Petra Kočića br. 2 79220 Novi Grad sa naznakom „Prijedlog projekta za izradu Plana kapitalnih investicija“.
Na poleđini koverte je potrebno naznačiti ime ili naziv podnosioca prijedloga.
Prijedlozi se mogu dostavljati i na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Za dodatne informacije može se obratiti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, na telefon broj 052/720-467, svakim radnim danom.
Nepotpuni i neblagovremeno podneseni prijedlozi se neće razmatrati.