AŽURIRANO 20.januara 2020. GODINE

 

 1.  Načelnik opštine Novi Grad raspisao je Javni poziv za raspodjelu sredstava za sufinansiranje sportskih klubova. Sredstva se dodjeljuju sportskim udruženjima (klubovima) sa teritorije opštine u cilju sufinansiranja troškova programa za redovnu djelatnost i sportska takmičenja u 2020. iz budžeta Opštine Novi Grad za kalendarsku 2020. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju sportska udruženja koja imaju sjedište na području opštine. Zahtjev i Pravilnik o sufinansiranju sporta na području opštine gdje su navedeni kriterijumi za dodjelu sredstava sportskim udruženjima može se preuzeti na zvaničnom sajtu opštine. Zahtjevi sa navedenom dokumentacijom se podnose Komisiji za sprovođenje postupka javnog poziva za sufinansiranje sportskih udruženja u opštini Novi Grad u koverti sa naznakom: "Konkurs za Javni poziv za sufinansiranje sportskih udruženja", Petra Kočića broj 2, 79220 Opština Novi Grad, poštom ili predajom na pisarnici opštinske uprave. Kompletan tekst javnog poziva je na oglasnoj tabli Opštine Novi Grad. Rok za dostavu Zahtjeva za sufinansiranje sportskih klubova je 30.januar.

 

 

2. Iz Odjeljenja za privredu i poljoprivredu opštinske uprave pozivaju poljoprivredne proizvođače koji su izršili jesenju sjetvu merkantilne pšenice u 2019. godini na površini od minimalno 1,5 hektara da mogu podnijeti zahtjev za podsticajna sredstva uz koji treba priložiti dokaz o kupovini od minimalno 170 kg sjemenske pšenice po hektaru i da su površine prijavili u APIF-u. Zahtjev treba podnijeti do 31.januara u kancelariji broj 24 Odsjeka za poljoprivredu Opštine Novi Grad.

 

 

3. Ministarstvo saobraćaja i veza, MUP, Republička uprava za inspekcijske poslove, Agencija za bezbijednost saobraćaja, Auto-moto savez RS i jedinice lokalne samouprave uz podršku kompanije "Molson Coors"/Jelene pivo i RTRS do 31.januara provode medijsku kampanju "Niti jedna čaša prije vožnje". Kampanja ima za cilj povećanje nivoa bezbijednosti saobraćaja u Srpskoj kroz smanjenje broja vozača koji u saobraćaju učestvuju pod dejstvom alkohola. 

 

 

4. Kulturni centar Urban organizuje kurs njemačkog jezika. Kurs se održava tri puta sedmično,a jedan cijeli nivo traje 4 mjeseca. Početak kursa je 03.februara. Sve informacije i prijave na broj telefona 065/726-580.

 

5. Mikrokreditnoj fondaciji "Partner" potreban je kreditni službenik za rad na području Novog Grada. Za prijavu na oglas poželjno je da imate VSS iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačku dozvolu B kategorije i dobro vozačko iskustvo, da poznajete lokalnu zajednicu i da ste spremni za rad na terenu. Oglas je otvoren do popunjavanja pozicije. Više informacija možete dobiti putem: web stranice www.partner.ba ili telefona 035 306 240.

 

6. Potreban konobar u kafe restoranu "Sanatron". Informacije na broj: 065 693 121