Nalazimo se na poznatoj lokaciji, na magistralnom putu M14, izmedju Bosanske Otoke i Novog Grada, na obali karjiske ljepotice, rijeke Une.
Posjetite nas i uživajte uz kvalitetna pića i gastro ponudu, a možete se opustiti na našim sportskim terenima ili u vožnji lađom.
U našem restoranu se poslužuju specijaliteti domaće kuhinje, tradicionalna jela, raznovrsni napici, jela ispod sača, roštilj, salate i još mnogo toga.
 Gosti mogu uživati u osvježavajućim pićima, kafi i laganim obrocima u bašti uz obalu rijeke.
Za sve koji žele aktivan odmor u blizini rijeke, u sklopu objekta nalazi se i auto kamp i plaža, besplatna za sve posjetioce.
U prostoru motela, garantujemo odmor, ali i dobar provod, jer se u okviru motela održavaju kulturne i sportske manifestacije.
Za više informacija, možete se obratiti na brojeve telefona: 061 167 111
i 052 490 040. Osim toga, na faceboku i instagramu Motela Ada možete pogledati fotografije i informisati se o aktuelnim događajima.
Motel Ada ima mogućnost kolektivnog i pojedinačnog smještaja, sa smještajnim kapacitetom od 24 ležaja. Sve sobe su dobro opremljene i posjeduju sve što je potrebno da se gosti osjećaju ugodno i da mogu uživati u odmoru.
U motelu organizuju i proslave važnijih datuma u vašem životu: rođendana, vjenčanja i ostalih zabava, a tamo će vas dočekati i uslužiti vedro i raspoloženo osoblje.
Ono što je posebno značajno istaći je izuzetno dobra saradnja rukovodstva motela sa lokalnom zajednicom, sportskim društvima i ostalim udruženjima u gradu, te učešće u zajdeničkim projektima.