Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, 12.01.2021. godine, spriječili su žensku osobu u namjeri da skoči u rijeku Sanu u Prijedoru.

Nakon anonimne prijave u 18:20 časova da se na gradskom mostu u Prijedoru nalazi žensko lice sa očiglednom namjerom da skoči u rijeku Sanu, policijski službenici su brzom intervencijom i dolaskom na lice mjesta spriječili lice u toj namjeri. Utvrđeno je da se radi o licu N.S. iz Kostajnice kojem je ukazana medicinska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlјa Prijedor.

„Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kada je u pitanju spašavanje lјudskih života.“, stoji u saopštenju Policijske uprave Prijedor, a kako je objavljeno na fejsbuk stranici Ministarstva unutrašnjih poslova RS, radi se o policijskim službenicima Aleksandru Vukosavljeviću i Draganu Tambiću.

Policijska uprava Prijedor zahvalјuje građanima na saradnji jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju bezbjednost građana i imovine i spašavanje lјudskih života.