U Osnovnoj školi "Branko Ćopić" u Donjem Duboviku, administrativnom centru opštine Krupa na Uni, danas su podijeljeni paketići djeci predškolskog uzrasta i učenicima od prvog do petog razreda koje su obezbijedili opština i više donatora.
Direktor škole Dragana Todić rekla je da opština Krupa na Uni obezbijedila 50 paketića za djecu do šest godina. 

"Udruženje Krupljana `Podgrmeč` obezbijedilo je ukupno 120 paketića od čega 43 za djecu predškolskog uzrasta, 51 paketić za učenike od prvog do petog razreda i još 23 paketića za učenike u Radiću, opština Bosanska Krupa", rekla je ona. 

Osim toga, danas je uručen i 51 paketić za učenike od prvog do petog razreda koje su donirali Drago i Branka Pupac koji žive i rade u Americi, a porijeklom su iz ovih krajeva. 

Todićeva je navela da je još osam paketića za učenike područnog odjeljenja u Hašanima obezbijedila Olivera Vučić Mazalica iz Austrije, 14 paketića za područna odjeljenja Hašani i Mali Dubovik Dušanka Popara iz Zagreba, osam paketića za područno odjeljenje Bušević porodica Bursać iz Slovenije i 10 paketića za područno odjeljenje Mali Dubovik porodica Predojević iz Novog Grada. 

Za današnju podjelu učenici su pripremili prigodan novogodišnji program.

Image may contain: one or more people