U odgođenoj utakmici 12. kola Regionalne lige Republike Srpske - grupa Zapad, fudbaleri Plamena iz Donjeg Vodičeva poraženi su juče minimalnim rezultatom 1:0, od ekipe Naprijeda u Banja Luci i tako su spustili zavjesu na prvi dio sezone. Do tri boda Naprijed je protiv Plamena došao u 83. minuti, a strijelac je bio Dušan Ćurković.

Ovim porazom Plamen iz Donjeg Vodičeva je prvi dio sezone završio na četvrtom mjestu, sa 22 osvojena boda i ako se uzme u obzir da im je ovo tek druga sezona u Regionalnoj ligi, sam plasman na tabeli može da zadovolji sve u klubu. Plamen je pokazao da je riječ o veoma dobroj ekipi. S druge strane ligaš iz Obilićeva ima 20 bodova i nalazi se na sedmoj poziciji. Naprijed je povratnik u Regionalnu ligu i mogu biti zadovoljni ostvarenim rezultatom.

Nakon prvog dijela sezone lider je banjalučki BSK sa 29 bodova, potom slijede Lijevče iz Nove Topole sa 24 i Gorica iz Šipova sa 23 boda. Na začelju su Sloga nektar iz Potkozarja sa 12, Sloga iz Saničana i Svodna sa 11, te Crni Vrh iz Jaružana sa 10 bodova.

U narednom kolu koje se igra početkom marta iduće godine Plamen će dočekati Krajinu iz Banja Luke, dok će Naprijed u goste Crnom Vrhu iz Jaružana. Svodna će u prvom kolu drugog dijela sezone dočekati Lijevče iz Nove Topole.