Košarkaski klub „Sloboda 73“ organizovao je večeras Novogodišnji koktel u Kulturno-obrazovnom centru, gdje je ugostio svoje prijatelje, koji su pomogli ovom klubu u proteklom periodu.

„Naš klub je prvi put  organizovao novogodišnji koktel, gdje smo ugostili prijatelje kluba koji su pomogli klubu i pružili podršku u protekloj godini i da dogovorimo dalju saradnju“, rekao je predsjednik KK „Sloboda 73“ Milan Božić.

Ovaj klub se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, a na kraju prvog dijela sezone nalaze se na 10.poziciji na prvenstvenoj tabeli.

„ Već  slijedeće nedjelje nas očekuje nastavak sezone gdje dočekujemo ekipu „Budućnosti“, od koje smo porazeni u prvom dijelu sezone.  Moramo se što bolje pripremiti za tu utakmicu, kako bi pobijedili i u nastavak sezone ušli sa mnogo samopouzdanja, što bi nam pomoglo u ostvarenju cilja, a to je opstanak u prvoj ligi“, istakao je trener ovog kluba Dejan Kukavica.

Košarkaški klub Sloboda 73 ima izuzetnu saradnju sa Opštinom Novi Grad, u protekloj godini uložili smo dosta sredstava u promociju sporta i košarke, rekao je zamjenik načelnika Bojan Lukač.

„Mi smo u Opštinskoj upravi izuzetno ponosni zato što smo na teritoriji opštine Novi Grad dobili još jednog prvoligaša“, dodao je Lukač.

Osim domaćina ovom prijemu prisustvovali su i igrači ovog kluba kao i veterani, te brojni gosti.