Trener Fudbalskog kluba Plamen iz Donjeg Vodičeva Zoran Vranešević, rekao je da je tajna uspjeha ovog kluba u tome što su okupili ljude koji zaista vole Plamen i koji su sav svoj trud uložili u normalno funkcionisanje kluba. U klubu je stvorena porodična atmosfera i ovaj uspjeh nije ostvaren preko noći, nego je to stvarano godinama i samo se čekala godina ulaska u veći rang.

Plamen je prva četiri kola igrao u gostima, mnogi su im predviđali borbu za opstanak u Regionalnoj ligi Republike Srpske - grupa Zapad, ali dobra atsmofera i zalaganje svih u klubu doprinjeli su do toga da klub završi na visokom trećem mjestu na polusezoni.

Strateg Plamena nada se da će njihov stadion u Donjem Vodičevu biti spreman za odigravanje domaćih utakmica, a ovu polusezonu su bili domaćini na stadionu Mlakve u Novom Gradu.

On je naglasio da je sa utakmicom protiv Čelinca najviše zadovoljan kako su njegovi izabranici odigrali i ubjedljivo slavili sa 3:0. U klubu se planiraju pojačati sa tri, četiri nova igrača kako bi ostali u vrhu tabele. Među igračima koji su odigrali značajnu ulogu u ovoj godini, Vranešević je izdvojio golmana Marka Ikića, koji je bio ključni igrač za ostvarenje ovog uspjeha. 

Dodao je još da dosta truda i odricanja treba da bi se ozbiljno vodio klub. Teško je uskladili sve obaveze, ali kad se klub voli nije ni to problem, naglasio je on.