Takmičari Karate kluba ''Rajko Crnobrnja - Gligo'' Jovana Novaković, Nemanja Mihajlica, Savo Abdulaj, Igor Jeremić, Danilo Senić i Marko Zorić osvojili su zlatne medalje na Međunarodnom karate turniru ''Srpska open 2021''. Marko Zorić i Danilo Senić zlatni su bili u katama pojedinačno za uzrast 2009. godište. Jovana Novaković zlato je osvojila u katama pojedinačno za uzrast 2008. godište, Nemanja Mihajlica za 2009., a Igor Jerimić u borbama pojedinačno za 2010. godište i Savo Abdulaj u katama pojedinačno za kadete.

Srebrnu medalju na ovom turniru osvojio je Marko Zorić u katama pojedinačno ua uzrast 2009. godište, a bronzane medelje u katama pojedinačno su osvojili Nikolina Majkić i Dejan Ćuk za uzrast 2009., Lazar Abdulaj za uzrast 2011., te Danijel Ćuk za uzrast do osam godina i Marija Grab u kategoriji kadetkinje.

Takmičenje je održano juče u Banjaluci u organizaciji Karate saveza Republike Srpske. Na ovom turniru učestvovalo je oko 600 takmičara iz 59 klubova iz Republike Srpske, Srbije, Federacije BIH, Crne Gore i Hrvatske.

Prvenstvo je održano uz poštovanje svih preporuka JZU Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.