Резултат слика за krupa na uni

Muškarac čiji su inicijali D.M. iz Krupe na Uni poginuo je jutros prilikom slijetanja sa puta traktora marke "ursus" kojim je upravljao.
 
Policijskoj stanici Krupa na Uni jutros oko 11.00 časova prijavljeno je da je na nekategorisanom putu, u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj se neposrednoj blizini nalazi tijelo muškarca, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

- Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Novi Grad u prisustvu doktora Dom zdravlja Krupa na Uni - navodi se u saopštenju.

Uviđajem je utvrđeno da se na nekategorisanom putu Hašani-Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri od 1.00 do 11.00 časova, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza traktora.

- Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela smrtno stradalog lica, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci - navodi se u saopštenju.