All for Joomla All for Webmasters
četvrtak, 24 maj 2018 18:17

Posebna regulacija saobraćaja u nedjelju, 27. maja

Obavještavaju se građani Novog Grada da će se u nedjelju, 27. maja, u periodu od 08,00 do 17,00 časova, zbog održavanja manifestacije „Maraton stazama Branka Ćopića“ saobraćaj u pojedinim ulicama u užem centru grada odvijati izmijenjenim režimom.

Saobraćaj se zabranjuje za sva vozila na Trgu Mladena Oljače i to dijelom ulice Miće Šurlana, Miloša Obilića, Petra Pecije i Kej Vojvode Stepe.

Pripadnici Policijske stanice Novi Grad MUP-a Republike Srpske, preduzeće potrebne mjere i aktivnosti u skladu sa bezbjednosnim procjenama.

Iz kabineta načelnika opštine apeluju da građani prije 8,00 časova uklone svoja vozila iz ovih ulica, jer će u suprotnom biti uklonjena specijalnim vozilom za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

 

-------------------------------

 

Kako je saopšteno iz kabineta načelnika opštine Novi Grad, u nedjelju 27.maja u periodu od 11.00 do 17.00 časova, zbog održavanja međunarodne manifestacije „Maraton stazama Branka Ćopića“, privremeno će biti obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta M-14, Novi Grad – granica RS/FBiH (Otoka), od raskrsnice sa Ulicom Kej Krajiških brigada do raskrsnice sa lokalnim putem Rudice – Donji Dubovik.

Mole sve vozače za strpljenje i savjetuju da putovanje planiraju u skladu sa ovim informacijama.

 

Image may contain: text

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…