All for Joomla All for Webmasters
utorak, 15 maj 2018 05:59

servisne informacije 15. maja 2018.

Written by
Rate this item
(0 votes)

O događajima u protekla 24 časa iz Policijske stanice u Novom Gradu informacija o saobraćajnoj nezgodi u Poljavnicama u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno, pripadnici Policijske stanice Novi Grad sinoć su zatekli grupu od devet migranata, državljana Pakistana, na izlazu iz ove opštine kod magistalnog puta za Bosansku Otoku.

Migranti su otkriveni oko 19.00 časova i planirali su odlazak prema Bihaću.

Državljani Pakistana  predati su  Graničnoj policiji BiH a jutros u 7. 30 časova upućeni su u Banjaluku , uručeno 20 naloga iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Novom Gradu pregledano 28 pacijenata, najviše zbog hroničnih tegoba.

Prema informacijama iz Elektrodistribucije, od noćas su zbog kvara bez napona dalekovodi Dubovik - Hašani i Mala Novska Rujiška - Johovica.

Zbog planskih radova na elektromreži dana bez napona pravci  Rudice - Rujiška - Dubovik i Mala Novska Rujiška - Johovica 8.00 do 15.00 časova.

Uredno je snabdijevanje potrošača vodom, informacija je iz Vodovoda.

Autobuski i željeznički saobraćaj odvijaju se po redu vožnje a na graničnim prelazima u Novom Gradu i Kostajnici nema dužih čekanja i zadržavanja.

Temperatura vazduha /7h/  11 C, vp 996 mB, vl 78 %, palo 16 litara kiše po metru kvadratnom;

 

 

Read 168 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…