All for Joomla All for Webmasters
sreda, 23 avgust 2017 00:00

OBAVJEŠTENJE O JAVNOJ RASPRAVI O NACRTU ZAKONA O FONDU SOLIDARNOSTI ZA DIJAGNOSTIKU I LIJEČENJE OBOLJENJA, STANJA I POVREDA DJECE U INOSTRANSTVU

Javna rasprava  o Nacrtu zakona o Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostaranstvu održaće se u Prijedoru u četvrtak, 24. avgusta 2017. godine, sa početkom u 10.00 časova, u sali Skuštine grada Prijedora, u ulici Trg oslobođenja broj 1.

Nacrt  zakona razmatran je na sjednici Narodne skupštine RS krajem jula, nakon čega se u svim regijama održavaju javne rasprave.

U raspravi mogu aktivno učestvovati organi jedinica lokalne samouprave i predstavnici javnog i političkog života, građani i naučne i stručne institucije.

Nacrt zakona objavljen je na zvaničnim internet stranicama Narodne skuštine Republike Srpske (www.narodnaskupštinars.net) i predsjednika Republike Srpske (www.narodnaskupstinars.net).  

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…