All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 27 decembar 2018 20:10

Zbog snježne oluje otkazuju se letovi u SAD

 Snježna oluja u Sjedinjenim Državama je jutros prouzrokovala otkazivanje i kašnjenje većeg broja letova, prenosi Rojters.

 

Zbog nevremena koje nalikuje na mećavu u nekim državama se očekuje stvaranje snježnog pokrivača u visini do 25 centimetara, a u drugima jaka kiša, saopštila je Nacionalna meteorološka služba SAD (NWS).

Dijelove srednjeg zapada i jugoistoka SAD već su zahvatili snažna kiša i snijeg, a očekuje se da se ovaj talas proširi i na centralni dio države tokom vikenda.

Na srednjem zapadu upozorenje zbog snježne oluje i mogućih snježnih nanosa već je na snazi u dijelovima Kanzasa, Nebraske, Severne Dakote, Južne Dakote i Minesote, izvijestila je NWS, uz upozorenje da se putovanja u ovom periodu ne preporučuju.

Oluja koja je počela kasno u srijedu prouzrokovala je više od 2.300 kašnjenja letova i oko 509 otkazivanja u domaćem i međunarodnom saobraćaju, navodi agencija.

Guverner Kanzasa Džef Koler proglasio je vanredno stanje u državi zbog jakog nevremena.

On je u svojoj izjavi izrazio nadu da će se građani ponašati mudro i odgovorno i da će se uzdržati od nepotrebnih putovanja za vrijeme trajanja ovih nepogoda.

Zbog snježne oluje otkazuju se letovi u SAD

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…