All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 03 jul 2018 10:32

Obnova interparlamentarnog dijaloga Moskve i Vašingtona

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izrazio je nadu tokom sastanka sa delegacijom američkog Kongresa da će posjeta američkih zakonodavaca Rusiji doprinijeti interparlamentarnom dijalogu dvije zemlje.
 
Sergej Lavrov - Foto: TANЈUG
Sergej LavrovFoto: TANЈUG

"Nadam se da će ova posjeta da simbolizuje obnovu veza između parlamenata. Parlamentarci su predstavnici naroda i oni odslikavaju osjećanja naroda", rekao je Lavrov.

Lavrov je naglasio da se obnova dijaloga skupština Rusije i SAD vremenski dobro podudara sa predstojećim samitom ruskog i američkog predsjednika Vladimira Putina i Donalda Trampa 16. jula u Helsinkiju.

"Mislim da je ovaj nastavak interparlamentarnog dijaloga dobro vremenski planiran pred samit u Helsinkiju dva predsjednika", rekao je Lavrov, prenio je TASS.

Vođa američke delegacije Ričard Šelbi rekao je rekao da se nada da će se sastati sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Moskvi, što je portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…