All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 22 maj 2018 19:03

Maduro protjerao otpravnika poslova američke ambasade

Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro proglasio je otpravnika poslova Ambasade SAD u Karakasu Toda Robinsona za nepoželjnu osobu.
 
Nikolas Maduro - Foto: Getty Images
Nikolas MaduroFoto: Getty Images

Maduro je naredio da Robinson i njegov zamjenik Brajan Naranho budu protjerani u roku od 48 sati zbog kovanja zavjere protiv socijalističke vlade.

On je dodao da američke sankcije predstavljaju uvredu za "nacionalno dostojanstvo" i izazivaju patnju kod ljudi, prenio je Rojters.

Venecuelansko Ministarstvo spoljnih poslova sinoć je saopštilo da su nove američke mjere kojima se vladi Venecuele ograničava mogućnost da prodaje imovinu i dug u SAD - "ilegalne mjere".

"Sankcije su ludilo, varvarstvo i apsolutno kontradiktorne međunarodnom pravu", izjavio je ministar spoljnih poslova Horhe Areaza.

Američki predsjednik Donald Tramp potpisao je juče novu mjeru kojom se vladi Venecuele ograničavaju mogućnosti da prodaje imovinu posleij izbora, koje Bijela kuća ocjenjuje kao "prevaru".

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…