All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 06 februar 2018 16:51

Putin i zvanično registrovan kao kandidat na izborima

 Ruska Centralna izborna komisija registrovala je danas predsjednika Vladimira Putina kao kandidata na narednim predsjedničkim izborima zakazanim za 18. mart.

Putin se na ovim izborima kandiduje kao samostalni kandidat, a za registraciju mu je bilo neophodno da sakupi najmanje 300.000 potpisa birača. Putin je međutim, sakupio 1,6 miliona potpisa, a CIK-u je predato više od 314.000.

CIK je ranije registrovala kao kandidate na predsjedničkim izborima lidera Liberalno demokratske partije Rusije Vladimira Žirinovskog i kandidata Komunističke partije Rusije Pavla Grudinina.

Još pet kandidata očekuje registraciju - Ksenija Sobčak, Maksim Surajkin, Grigorij Javlinski, Sergej Baburin i Boris Titov.

Prema nedavnim rezultatima ankete prokremljovskog Sveruskog centra za istraživanje javnog mnjenja, Putin će osvojiti oko 70 odsto glasova.

Analitičari smatraju da Kremlj teži izlaznosti od 70 odsto i 70 odsto glasova za Putina, jer će u tom slučaju simbolični nivo podrške Putinu u zemlji biti više od 50 odsto od ukupnog broja birača.

Putin i zvanično registrovan kao kandidat na izborima

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…