All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
ponedeljak, 11 septembar 2017 00:00

Sjeverna Koreja: Nanijećemo najveću patnju SAD u istoriji

Sjeverna Koreja upozorila je da će nanijeti "najveću patnju" Sjedinjenim Američkim Državama ako Vašington nastavi da se zalaže za oštrije sankcije Ujedinjenih nacija poslije šestog nuklearnog testa Pjongjanga.

U saopštenju sjevernokorejskog ministarstva spoljnih poslova kaže se da će se, ako Vašington bude uticao na usvajanje "ilegalne i nezakonite rezolucije" o oštrijim sankcijama, Pjongjang pobrinuti da SAD "plate cijenu", objavila državna agencija KCNA.

"Mjere koje će preduzeti Sjeverna Koreja nanijeće SAD najveću bol i patnju ikad u njihovoj cijeloj istoriji", saopštilo je ministarstvo, prenosi AFP.

Svijet će, kako se dodaje, "posmatrati kako Sjeverna Koreja može da ukroti američke gangstere preduzimanjem niza akcija koje su oštrije nego što su oni ikad mogli da predvide".

Vašington želi da Savjet bezbjednosti UN glasa danas o uvođenju novih sankcija Pjongjangu, uprkos protivljenju Pekinga i Moskve.

SAD predlažu naftni embargo za Sjevernu Koreju, zamrzavanje imovine njenog lidera Kim Džong Una, ali i zabranu izvoza tekstila i isplate sjevernokorejskim radnicima u inostranstvu.

Sjeverna Koreja: Nanijećemo najveću patnju SAD u istoriji

  

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…