All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 20 jul 2017 00:00

Venecuela: Štrajk protiv Madura

U Venecueli će danas biti održan dadesetčetveročasovni generalni štrajk širom zemlje, na koji je građane pozvala opozicija, kako bi pojačala pritisak na predsjednika Venecuele Nikolasa Madura.
 
Venecuela - protesti (Foto: Rojters) -
Venecuela - protesti (Foto: Rojters)

Opozicija je pozvala građane na štrajk, nakon što je prošlog vikenda na nezvaničnom referndumu gotovo trećina građana Venecuele glasala protiv predsjednika Madura i njegovih planova da 30. jula održi glasanje radi formiranja Ustavotvorne skupštine koja bi izmenila postojeći ustav.

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je saopštio je da SAD "neće stajati po strani dok se Venecuela raspada" i poručio da će, ako vlada predsjednika Nikolasa Madura nametne svoju Ustavotvornu skupštinu referendumom 30. jula, Vašington preduzeti "snažne i brze ekonomske akcije". Madurov plan osudili su i Evropska unija, Ujedinjene nacije, Organizacija američkih država i katolička crkca.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…