All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
nedelja, 10 februar 2019 10:29

Protestna nota Hrvatskoj zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da će Srbija uručiti protest Hrvatskoj zbog napada na vaterpoliste "Crvene zvezde" u Splitu.

"Nažalost, to je posledica jedne antisrpske kampanje koja se vodi i atmosfere koja se stvara u društvu", rekao je Dačić za RTS. 

On je dodao da će Beograd tražiti tačno utvrđivanje počinilaca i njihovo kažnjavanje, ali da ga više od toga brine atmosfera u Hrvatskoj. 

Dačić je rekao da se tako nešto ne bi desilo u Srbiji, bez obzira na neslaganja sa Hrvatskom. 

On je rekao da nosioci političke vlasti treba da stvaraju atmosferu koja neće biti podsticaj na ovakve šovinističke i anticivilizacijske postupke. 

Hrvatski huligani napali su četvoricu vaterpolista "Crvene zvezde" na splitskoj Rivi prije meča sa "Mornarom", zbog čega je duel 13. kola Regionalne lige odložen. 

Direktor Vaterpolo kluba "Crvena zvezda" Igor Milojević kaže da su igrači napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, palicama i noževima, iako nijednog trenutka nisu provocirali. 

Milojević je rekao da Aleksandro Kralj, koji je skočio u more kako bi pobjegao od napadača, zadobio frakturu nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom. 

Splitska policija traga za petoricom napadača.

Thumbnail

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…