All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 08 januar 2019 20:13

Jačati svijest o značaju opstanka Srpske

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je obaveza Republike da se sjeća svih koji su za nju dali život i istakla da će se u narednom periodu raditi na jačanju svijesti o značaju opstanka Srpske i osnaživanja njenih institucija.

"Oni su Republiku Srpsku, koja je rođena u miru, odbranili u ratu, i zbog toga danas uživamo slobodu", rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon polaganja vijenaca poginulim borcima Vojske Republike Srpske na banjalučkom groblju "Sveti Pantelija" povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike. 

Ona je naglasila da je u prethodnom periodu urađeno mnogo, a da je cilj jačati Republiku Srpsku i njene institucije. 

"Namjeravamo da jačamo svijest o važnosti opstanka Srpske i našoj obavezi da mi koji djelujemo u okviru institucija zajedno sa narodom radimo na jačanju Republike Srpske", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona očekuje da se ubuduće svi okupe oko svih važnih događaja i svega što su interesi Republike Srpske. 

"Da ne vodimo računa o tome kojoj političkoj partiji pripadamo, već da razumijemo da su, kada je riječ o interesu Srpske, svi u okviru jedne partije koja se zove jaka Republika Srpska", naglasila je Cvijanovićeva. 

Ona je izrazila zadovoljstvo što se dan rođenja Republike Srpske ove godine obilježava u miru i u stabilnoj Republici, koja zna kuda ide sigurnim koracima ka jačanju, razvoju i održavanju političke stabilnosti.

Thumbnail

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…