All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
nedelja, 30 decembar 2018 09:53

Puna podrška MUP-u Republike Srpske

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica Vojske Republike Srpske saopšteno je  da pružaju punu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u namjeri da sačuva javni red i mir i poručuju da ne mogu i neće dozvoliti rušenje institucija Srpske.

"Smatramo da smo postali taoci slučaja "Dragičević" kojim se sada bavi Republika Srpska. Nedopustivo je da predstavnici ratnih udruženja iz FBiH i "zlatni ljiljani" zajedno sa Davorom Dragičevićem i grupom "Pravda za Davida" napadaju institucije Republike Srpske. 

Mnogo je naše braće dalo život za Srpsku i stvaranje njenih institucija da bismo sada dozvolili da ih blate i napadaju naši neprijatelji i neprijatelji Republike Srpske", ističe se u saopštenju. 

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica pozivaju tužilaštvo da riješi slučaj stradanja Davida Dragičevića, ali i ubistvo Srđana Kneževića, Ljubiše Savića Mauzera, Željka Markovića i drugih. 

"Očigledno da je tužilaštvo nesposobno da riješi slučaj "Dragičević". Tu se mora dati nova energija kako bi se došlo do tužilačke odluke u ovom predmetu", dodaje se u saopštenju. 

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica poručuju da će čuvati i braniti Republiku Srpsku u miru kao što su je branili u ratu. 

"Mnogo je žrtava ugrađeno u temelje Republike Srpske da bismo je tek tako ostavili njenim neprijateljima i neprijateljima srpskog naroda da je napadaju i blate", navodi se u saopštenju iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica u čijem sastavu su Garda Šekovići, "Vukovi sa Drine", Garda "Panteri", Specijalna jedinica "Mando" Ugljevik, "Peša" Brčko i "Tobutski sokolovi" Lopare. 

Thumbnail

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…