All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
nedelja, 05 avgust 2018 12:33

Vojska Srbije u pripravnosti

Vojska Srbije preventivno je podigla borbenu gotovost na cijeloj teritoriji zbog tenzija na Kosovu i Metohiji, a bezbjednosne službe pojačale su aktivnosti kako bi se preduprijedili planovi vlasti u Prištini da izazove nemire u južnoj srpskoj pokrajini, pišu "Večernje novosti".

List navodi da su bezbjednosne službe Srbije pojačale aktivnosti i da bi se predupredilo djelovanje pojedinih krugova u Srbiji, koji lažnim vijestima unose nemir među srpsko stanovništvo sjeverno i južno od Ibra na Kosmetu. 

Pozivajući se na dobro obaviještene izvore, list prenosi da državni vrh Srbije istovremeno razmatra mjere koje će preduzeti zbog kršenja Briselskog sporazuma i petogodišnjeg odbijanja Albanaca da ispune obavezu da formiraju zajednicu srpskih opština. 

U Beogradu je juče održana sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost, zbog novih previranja na Kosmetu i obaveštajnih podataka da Albanci planiraju da odsijeku sjever pokrajine od centralne Srbije zbog lažnih najava da će Srbi jednostrano proglasiti ZSO. 

Thumbnail

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…