All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 24 maj 2018 18:10

Vulin: Vojska pažljivo prati bezbjednosna dešavanja na Kosmetu

Vojska Srbije pažljivo prati sva bezbjednosno zanimljiva dešavanja na prostoru Kosova i Metohije i spremna je na svaku mogućnost, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom pisanja medija o planu Prištine da uz pomoć saveznika iz NATO-a preuzme kontrolu nad prelazima na sjeveru Kosmeta.
 
Aleksandar Vulin - Foto: SRNA
Aleksandar VulinFoto: SRNA

"Na prostoru Kosova i Metohije, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, odgovnornost za bezbednost svih koji žive u našoj južnoj pokrajini, snosi Kfor. Očekujemo od pripadnika Kfora da ispunjavaju svoju misiju", rekao je Vulin za "Večernje novosti".

Šef Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun smatra da se rukovodstvo Albanaca neće upustiti u rizik da, ničim izazvani, započnu besmislenu akciju koja bi mogla da izazove ozbiljne sukobe i nasilje.

"Novosti" pišu da je Beograd već nezvaničnim kanalima upozorio najvažnije evropske "igrače" o opasnosti domino efekta, ako se desi scenario po planu Prištine da preuzme sjever Kosova.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…