All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
ponedeljak, 12 februar 2018 06:30

Nastavak sjednice Parlamenta Srpske

Narodna skupština Republike Srpske nastaviće danas redovnu sjednicu raspravom o Prijedlogu zakona o prestanku važenja Zakona o naknadama za korišćenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije, po hitnom postupku.
 
Narodna skupština Republike Srpske - Foto: RTRS
 

Poslanici bi trebalo da po hitnom postupku raspravljaju i o Prijedlogu odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Evropskoj investicionoj banci za dodatno finansiranje po Projektu izgradnje auto–puta Banjaluka - Doboj, kao i o Prijedlogu odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj po Projektu restrukturisanja Željeznica Republike Srpske.

Pred poslanicima će se naći i Prijedlog odluke o iznosu garancija koje može izdati Republika Srpska u 2018. godini, po hitnom postupku, najavljeno je iz Narodne skupštine.

Na dnevnom redu nastavka 23. redove sjednice parlamenta Srpske, čiji je prvi dio okončan 8. februara, su i prijedlozi zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, zakona o gasu, zakona o stranim ulaganjima, zakona o banjama i Prijedlog zakona o hemikalijama.

Poslanici bi trebalo da raspravljaju i o prijedlozima zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju i Zakona o Penzijskom rezervnom fondu Republike Srpske.

Pred poslanicima će se naći i nacrti zakona o izvršenju krivičnih i prekršajnih sankcija Republike Srpske, o zaštiti žrtava ratne torture, te o oduzimanju imovine koja je proistekla izvršenjem krivičnog djela, kao i više nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona, informacija, strategija i izvještaja.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…