All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
nedelja, 11 februar 2018 17:17

Vučić: Ne brinem se zbog kampanje protiv mene u Hrvatskoj

Idem u Hrvatsku sa željom da učinimo nešto zajedno za budućnost, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će u Zagrebu razgovarati o bilateralnim odnosima, a to znači o pitanju granice, nestalih, odnosu prema Srbima u Hrvatskoj i Hrvatima u Srbiji, te unapređenju ekonomskih odnosa.
 
Vučić: Ne sekiram se zbog kampanje protiv mene u Hrvatskoj -
Vučić: Ne sekiram se zbog kampanje protiv mene u Hrvatskoj

Mir i stabilnost je moja ključna poruka, ali Srbija neće biti slabija da bi neko drugi bio zadovoljan, poručio je predsjednik Srbije uoči zvanične posjete Zagrebu, koja je usijala atmosferu u Hrvatskoj do neuobičajenih razmjera.

"Ne brinem se zbog kampanje, koja se vodi u Hrvatskoj protiv mene, moj posao podrazumijeva da ne reagujem lično, već u interesu Srbije i njenih građana", naglasio je predsjednik.

Istakao je da se ne dodvorava ni građanima Srbije, pa svakako neće ni hrvatskom rukovodstvu, koje, prije svega premijer Andrej Plenković, najavljuje da želi i razgovor o ratnoj odšteti.

Najvažnije je, kaže, riješiti probleme koji opterećuju odnose, prije svega da se uradi nešto dobro za pripadnike dva naroda u Srbiji i u Hrvatskoj.

"Moj posao je snažna Srbija, a snažna Srbija ima dobre odnose sa susjedima i napredak ekonomije. Srbija će biti sve snažnija. Nikome zbog toga ne želim da se pravdam", rekao je Vučić.

Najavio je da će razgovarati sa predstavnicima SPC i Srba u Hrvatskoj, ali i, po prvi put, sa kardinalom Bozanićem.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…