All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
petak, 10 novembar 2017 10:57

U Beogradu sastanak Dodika i Vučića, nakon toga zajednička sjednica vlada RS i Srbije

 Sastanak predsjednika Srbije i Republike Srpske, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, i premijerki Ane Brnabić i Željke Cvijanović počeo je danas prije podne u Palati Srbija. Istovremeno, u odvojenim sastancima, razgovaraju ministri dvije vlade, a zatim će uslijediti zajednička sjednica vlada Srbije i Srpske.

Zajednička sjednica dvije vlade biće održana u Palati Srbija s početkom u 11.30 časova, dok su izjave za medije premijera planirane u 13.30 časova, saopšteno je iz Vlade Srbije. 

Nakon izjava predviđeno je svečano potpisivanje sporazuma o saradnji u oblastima infrastrukture kvaliteta između Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske i Ministarstva privrede Srbije.

Sporazum će  potpisati ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić i ministar privrede Srbije Goran Knežević, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Biće  potpisan i memorandum o saradnji Ministarstva kulture i informisanja Srbije i Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske za period od 2017. do 2021. godine.

Memorandum će potpisati ministar prosvjete i kulture Srpske Dane Malešević i ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević.

Predstavnici Republike Srpske i Srbije potpisaće danas u Beogradu memorandum o saradnji u oblasti poštanskog i telekomunikacionog saobraćaja,  saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Memorandum će potpisati ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim LJajić.

Svečano potpisivanje sporazuma i memoranduma o saradnji planirano je za 13.45 časova.

Prema programu, od 11.00 do 11.30 časova planiran je sastanak Vučića, Dodika, Brnabićeve i Cvijanovićeve.

U isto vrijeme planirani su i razgovori ministara dvije vlade. 

U Beogradu sastanak Dodika i Vučića, nakon toga zajednička sjednica vlada RS i Srbije

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…