All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
sreda, 08 novembar 2017 19:50

Čubrilović: Republika Srpska ne zaslužuje tretman kakav ima od Incka

 Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da Srpska ne zaslužuje tretman kakav sada ima od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, jer je u skladu sa Ustavom i zakonima ispoštovala sve dogovore koji su postignuti unutar BiH, uključujući i o Reformskoj agendi.

"Nema smisla na koji način Incko u Savjetu bezbjednosti UN komentariše situaciju u BiH. Može se posumnjati u njegovu kompetentnost ili dobre namjere nakon izještaja koje podnosi", rekao je novinarima u Banjaluci Čubrilović, koji je i predsjednik Gradskog odbora DNS-a.

Govoreći o situaciji u banjalučkom DNS-u, Čubrilović, koji je i predsjednik Gradskog odbora stranke u Banjaluci, ocijenio je da je situacija dobra.

"Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ispoštovao je sve što smo dogovorili prije izbora i stranka je ostala na pozicijama na kojima je bila, te zadržala sve predviđene pozicije", rekao je Čubrilović.

Na pitanje da li je Novo Grujić član DNS-a, Čubrilović je rekao da je Grujić naveo da jeste.

"Partiji se prisupa dobrovoljno i Grujić nije isključen iz DNS-a", dodao je Čubrilović i izrazio zadovoljstvo što je utvrđeno da bivši direktor Centra za socijalni rad Banjaluka Vera Sladojević nije kriva u postupku koji se u nadležnom sudu vodio protiv nje.

Čubrilović: Republika Srpska ne zaslužuje tretman kakav ima od Incka

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…