All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 03 oktobar 2017 00:00

Počela akcija prikupljanja pomoći za bolesnu djecu sa Kosova

 U Republici Srpskoj, Srbiji i dijaspori počela je akcija prikupljanja pomoći za liječenje više od pedesetoro bolesne djece sa posebnim potrebama na Kosovu i Metohiji, koju organizuju banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji u saradnji sa Udruženjem roditelja "Podrži me" iz Kosovske Mitrovice.

Zainteresovani građani u Republici Srpskoj do 31. oktobra mogu donirati jednu KM putem humanitarnog broja 1412.


Predsjednik Odbora Milorad Arlov rekao je da im se obratilo Udruženje roditelja "Podrži me" koje broji 58 porodica, članova udruženja, koje imaju teško bolesnu djecu.

Arlov je istakao da na Kosovu ima veliki broj djece sa posebnim potrebama koja boluju od cerebralne paralize, epilepsije, distrofije mišića.

Prema njegovim riječima, svima je potrebno ličenje u inostranstvu, a roditelji nisu ni blizu mogućnosti da im obezbijede sve što im treba.

Arlov je naveo da je ovu humanitarnu akciju blagoslovio Njegova svetost patrijarh srpski Irinej.

Novčana sredstva za pomoć bolesnoj djeci sa Kosova mogu se uplatiti do 31. decembra putem žiro računa i deviznog računa sa naznakom - pomoć za liječenje bolesne djece sjevera Kosova i Metohije.

Uplate u konvertibilnim markama mogu se uplatiti na žiro račun 555-10000341964-45, uplate u stranim valutama mogu izvrršiti na devizni račun SWIFT:NOBIBA22, BA395000034196592, COBADEFXXX, COMMERZBANK AG, a u dinarima na žiro račun 205-0000000245488-48 sa naznakom - Udruženje roditelja "Podrži me" Kosovska Mitrovica.

Danas počinje akcija prikupljanja pomoći za bolesnu djecu sa Kosova

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…