All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
sreda, 19 jul 2017 00:00

Oko Splita i dalje gori na tri lokacije

U okolini Splita i dalje gori na tri lokacije, ali osim vatre javljaju se i novi problemi. Dok Splićani strahuju od gustog dima s Karepovca, stanovnici Kotlenica i Smajića suočavaju se s potpuno drugačijim posljedicama požara - vukovima, koji se bježeći od vatre približavaju kućama.
 
Split - požar - kanader - Foto: Index.hr
Split - požar - kanaderFoto: Index.hr

U Splitsko-dalmatinskoj županiji još gori na tri mjesta na kojima je do sada vatra uništila oko 300 hektara borove šume, smreke, makije, trave i niskog raslinja, dok su tri požara - na Hvaru, Klisu i u Radošiću, lokalizovani. Od aktivnih požara najteža je situacija na požarištu Plani Put u Prpuši kod Šestanovca gdje je u utorak planuo novi požar s kojim se bori stotinak ljudi iz Imotskog, Zadvarja, Lovreća, Zagvozda, Omiša, Gata, Kučića, Dugog Rata, Baške Vode, Makarske, Tučepa, Podgore, Gradaca, Drvenika, Kaštela, Žrnovnice, Podstrane, Solina, Marine, Trogira i Slatina, kao i DIP Divulje.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…