All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 18 jul 2017 00:00

Crna Gora: Moguća nova evakuacija stanovništva na Luštici

Požar na Luštici u Crnoj Gori i dalje je aktivan, a ekipe su na terenu i u Zabrđu kod Obosnika saopšteno je iz Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.
 
Požar - region - Foto: RTRS
Požar - regionFoto: RTRS

"Trenutno nisu ugroženi stambeni objekti i stanovništvo, ali se situacija mijenja iz sata u sat. Postoji mogućnost da će ponovo biti potrebna evakuacija stanovništva", navodi se u saopštenju iz Direktorata.

Požari na Rosama i Rtu veselo na području Herceg Novog jutros su pod kontrolom.

"Na lokalitetu Obosnik požar je aktivan od ponoći i zahvatio je šumu. Stanovništvo i stambeni objekti nisu ugroženi, a Službi zaštite i spasavanja Herceg Novi pomažu kolege iz Tivta i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva `Krtoli`", navodi Direktorat.

Na teritoriji opštine Bar aktivan je požar u Sutomoru na Golom brdu, ali je lokalizovan. Prijavljen je i jedan požar ka Paštrovićima, ali nije ugroženo ni stanovništvo ni stambeni objekti.

U Budvi je aktivan požar na Paštrovskoj gori, ali je pod kontrolom, u Kotoru nema aktivnih požara, ali ekipe i dalje dežuraju.

Od crnogorski primorskih opština jutros jedino u Ulcinju nema problema sa požarima.

U centralnom dijelu Crne Gore aktivni su požari u Podgorici, koji su zahvatili nepristupačna mjesta u brdima.

Na teritoriji opštine Cetinje aktivni su požari u Markovini, Lastvi Čevskoj i Gospoštini, a u Danilovgradu u selima Zagarač i Slapi. Ni na ovim lokalitetima nisu ugroženi ni stanovništvo ni stambeni objekti.

"U nikšićkoj opštini aktivni su požari u Drenovštici, Bogetićima i na brdu Tović. Ekipe su se uputile ka Rudinama, ali ne znaju koliki je obim požara, dok ne stignu na lice mjesta", saopšteno je iz Direktorata.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…