All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
ponedeljak, 10 jul 2017 00:00

Srebrenica: Komemoracija žrtvama rata

U Kulturnom centru Srebrenica danas će biti održana komemorativna sjednica Skupštine opštine, na kojoj će odbornici odati počast svim nevino nastradalim stanovnicima ove lokalne zajednice u posljednjem ratu.
 
Odbornici SO Srebrenica - Foto: RTRS

Odbornici su prije 10 godina zaključili da su u ovoj opštini stradali pripadnici bošnjačkog i srpskog, ali i ostalih naroda, i od tada se svake godine 10. jula održava komemorativna sjednica lokalnog parlamenta i odaje pošta svim nastradalim Srebreničanima.

Iz Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske najavljeno je da će komemorativnoj sjednici prisustvovati resorni ministar Milenko Savanović koji će, prethodno sa načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem posjetiti spomen-sobu poginulim borcima i položiti cvijeće.

U Srebrenici su 11. i 12. jul proglašeni neradnim danima i u opštini će raditi samo matična služba. Na putevima srednjeg Podrinja u naredna tri dana dolaziće do privremene izmjene režima saobraćaja i na snazi je zabrana prevoza eksplozivnih sredstava.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…