All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
petak, 19 maj 2017 00:00

IDDEEA: Isporuka pasoša u smanjenom kapacitetu

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka /IDDEEA/ BiH nije u mogućnosti da u punom kapacitetu vrši personalizaciju i isporuku pasoša na lokacije nadležnih organa, ali u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima čini sve da odgovori na zahtjeve za izdavanje pasoša u što kraćem roku.Iz Agencije napominju da nema nikakve bojazni da će građani ostati bez putnih isprava.
 
IDDEEA - Foto: ilustracija
 

Oni podsjećaju da je do ovakve situacije došlo jer trenutni dobavljač vrši izradu pasoških knjižica u smanjenom kapacitetu zbog nedostatka repromaterijala čija se isporuka očekuje u narednom periodu od mjesec dana.

"Navedeni tehnički problem kod dobavljača u fazi je rješavanja, te imamo čvrsta uvjeravanja dobavljača da će se problem nedostatka repromaterijala riješiti u što kraćem roku, čime će se normalizovati cjelokupan proces izdavanja pasoša", navodi se u saopštenju IDDEEA.

Iz IDDEEA ističu da građani, ukoliko je riječ o hitnim slučajevima, liječenju u inostranstvu, bolesti i smrti člana uže porodice, pokreću postupak izdavanja putnih isprava u roku kraćem od propisanog, i u tim slučajevima putne isprave biće izdavane bez dugotrajne procedure.

Cijena i naknada za izdavanje ovih putnih isprava ista je kao cijena putne isprave izdate u redovnom postupku.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…