All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
sreda, 06 februar 2019 20:54

URUČENA POMOĆ PORODICI SAVANOVIĆ

Delegacija Osnovne škole "Sveti Sava" iz Novog Grada uručila je danas pomoć četvoročlanoj socijalno ugroženoj porodici Savanović iz Male Novske Rujiške.
Direktor škole Marina Ovuka rekla je  da su sredstvima koja su prikupili učenici i zaposleni kupljeni peć na čvrsto gorivo, frižider i zamrzivač, a u prevozu je pomogla Teritorijalna vatrogasna jedinica Novi Grad. 

"Riječ je o porodici Nemanje, našeg učenika šestog razreda. U dogovoru sa porodicom kupili smo stvari za koje su rekli da su im najpotrebnije", navela je ona i podsjetila da je škola u decembru prošle godine obezbijedila drva za ogrev ovoj porodici. 

Četvoročlana porodica Savanović živi u trošnoj kući od socijalnih primanja, invalidnine i pomoći za njegu drugog lica. 

U porodici Čede Savanovića, koji ima zdravstvenih problema, osim supruge Milene i sina Nemanje, živi i nepokretna kćerka Zorica. 

Porodica i rođaci Savanovića pokrenuli su krajem prošle godine akciju za izgranju kuće, što će, očekuju, biti početo idućeg mjeseca. 

Zamjenik načelnika opštine Bojan Lukač rekao je danas će opština pomoći u skladu sa mogućnostima, te da će se za pomoć ovoj porodici obratiti i republičkom Sekretarijatu za raseljena lica i migracije. 

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…