All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 27 septembar 2018 18:48

ZAHVALICA ZA POMOĆ U PROJEKTU "SPOJIMO DJECU KOSMETA I SRPSKE"

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorad Arlov uručio je danas zahvalnicu načelniku opštine Novi Grad Miroslavu Drljači za pomoć te opštine u realizaciji projekta "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske".
Arlov je zahvalnicu uručio i Osnovnoj školi "Sveti Sava" Novi Grad koja je zbratimljena sa Osnovnom školom "Leposavić". 

Arlov je naveo da je opština Novi Grad ugostila djecu iz bratske opštine Leposavić i najavio da će do kraja godine zahvalnice biti uručene svim školama u Srpskoj koje su učestvovale u projektu. 

"Znam da učenici svih škola u Srpskoj učestvuju i u akciji prikuljanja sredstava za paketiće za djecu na Kosovu i Metohiji kao i u prikupljanju pomoći za liječenje djece. Od početka septembra pokrenuli smo akciju u osnovnim i srednjim školama te lokalnim zajednicama `Za dječiji osmijeh i dječije zdravlje na Kosovu i Metohiji` koja traje do kraja decembra i zahvaljujem onima koji se su odazvali i svima koje će se uključiti", rekao je on.Image may contain: 2 people, people standing and phone

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača kaže da je akcija u kojoj ova opština učestvuje dvije godine opravdana. 

"Zahvalnica pokazuje suštinu ali se pravi dojam dobije kad se djeca sastanu i ja se nadam da će prijateljstva nastala na ovaj način trajati. To je jedan narod i djeca moraju da se poznaju", rekao je Drljača. 

On je dodao da će opština Novi Grad i dalje učestvovati u akciji "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske", u okviru koje je u Novom Gradu ove i prošle godine bilo stotinjak djece iz opštine Leposavić.

Image may contain: 3 people, people standing and text

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…