All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 12 jul 2018 05:29

DANAS OBILJEŽAVANJE DANA I KRSNE SLAVE OPŠTIE NOVI GRAD

 Danas će u Novom Gradu, povodom Dana i krsne slave opštine biti održana svečana sjednica Skupštine opštine a zatim će delegacije u 9.00 časova položiti vijence i prislužiti svijeće kod centralnog spomen- obilježja poginulim borcima Vojske Republike Srpske.

Povodom slave Hrama Svetih apostola Petra i Pavla, u 9.30 časova biće služena liturgija a zatim slavski obred.

Revijalna manifestacija - kotlićijada će početi u 17.00 časova, tokom koje će članovi četiri novogradska lovačka udruženja pripremati paprikaše, a za posjetioce će, osim paprikaša, biti pripremljen i roštilj.

U 20.30 časova počinje smotra folklora, a učestvuju kulturno-umjetnička društva "Čajevec" iz Banjaluke, "Đoka Pavlović" iz Beograda, "Sava" iz Hrastnika iz Slovenije, "Miloš Dujić-Mišo" iz Čelinca, "Prosvjeta" pododbor iz Darde u Hrvatskoj i "Una" iz Novog Grada.

U petak, 13. jula, u gradskoj galeriji biće otvorena izložba fotografija Novog Grada, koje su stigle na konkurs Kulturno-obrazovnog centra, a nakon toga u glavnoj ulici biće održana modna revija.

U subotu, 14. jula, od 21.00 čas biće održan koncert grupe "Legende".

Na svečanoj akademiji sinoć su uručene plakete , priznanja i zahvalnice institucijama, organizacijama, preduzećima i pojedincima koji su radom i aktivnostima pomogli razvoj i promociju opštine Novi Grad.

Opština Novi Grad je povodom Dana opštine i krsne slave organizovala 17 kulturnih i sportskih manifestacija koje su počele od druge polovine juna i traju do kraja jula pod nazivom Petrovdanski dani.

No automatic alt text available.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…