All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 10 jul 2018 11:45

Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

Predstavnici Auto-moto saveza Republike Srpske i Auto-moto društva "Una" danas su u Novom Gradu obavili besplatan tehnički pregled vozila u okviru preventivne akcije "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite".

Stručni saradnik u Auto-moto savezu Predrag Likokur rekao je da se u Srpskoj više godina realizuje akcija kontrole vozila u sezoni godišnjih odmora.

"Kontrolišemo amortizere, svjetlosno-signalne i upravljačke uređaje i vitalne elemente za automobile. Bitno je da se uoče nedostaci ukoliko ih ima i da se preporuči njihovo otklanjanje", rekao je on.

Likokur je napomenuo da se tokom preventivnih kampanja u Srpskoj bude kontrolisano od 400 do 500 automobila.

Image may contain: 1 person, standing, car, sky, tree and outdoor

Sekretar Auto-moto društva "Una" iz Novog Grada Slobodan Ličina ističe da su preventivne akcije korisne jer se tokom njih dobijaju podaci o tehničkoj ispravnosti vozila čiji su vlasnici u ovoj opštini, ali i onih koji su u tranzitu.

"Cilj je da se vozačima pomogne da pripreme svoje vozilo za duža putovanja i bezbjednije učestvuju u saobraćaju jer počinje sezona godišnjih odmora", napominje Ličina.

Akcija "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite" je počela 2. jula i traje do nedjelje, 15. jula, a sprovodi se u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Ministarstvom unutrašnjih poslova, auto-moto društvima i Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…