All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 22 maj 2018 18:22

UČENICI ZASADILI DRVO PRIJATELJSTVA

Učenici osnovnih škola "Branko Radičević" iz Banjaluke i "Sveti Sava" iz Novog Grada danas su na novogradskom keju pored rijeke Une zasadili drvo prijateljstva.
Banjalučki osnovci doputovali su u Novi Grad vozom u okviru projekta "Vozom kroz zavičaj" koji u saradnji sa "Željeznicama Srpske" realizuje Ministarstvo saobraćaja i veza, a njihov domaćin je Osnovna škola "Sveti Sava". 

Direktor škole "Sveti Sava" Marina Ovuka rekla je da će gosti danas imati priliku da vide gradsku galeriju, muzej i gradsku adu u Novom Gradu jer domaćini žele da im pokažu ljepote ovog grada i promovišu opštinu kao destinaciju za izlete učenika. 

Ovuka kaže da Osnovna škola "Sveti Sava" u projektu "Vozom kroz zavičaj" učestvuje četiri godine. 

"Učenici naše i Osnovne škole `Dragan Vujanović` u četvrtak, 24. maja, vozom putuju u Mlinsku Rijeku kod Čelinca. Izlet je za učenike četvrtog i šestog razreda. Osim toga, nagradni izlet imaće i učenici koji će ove godine biti domaćini djeci sa Kosova i Metohije", rekla je ona. 

Direktor Sekcije za saobraćajno-transportnu djelatnost u Novom Gradu Radmila Đajić poželjela je ugodno putovanje svim učenicima uključenim u projekat i izrazila nadu da će ova promotivna putovanja pobuditi želju da djeca i dalje koriste željeznički prevoz. 

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić jutros je na Željezničkoj stanici Banjaluka ispratio učenike Osnovne škole "Branko Radičević" u Novi Grad da bi se upoznali o ovom vidu prevoza putnika.

Image may contain: 3 people, outdoor

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…