All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
subota, 19 maj 2018 19:40

Policija pronašla laboratoriju za proizvodnju droge

U vikendici Duška Š. iz Novog Grada policijski službenici Policijske uprave Prijedor, pronašli su laboratoriju za proizvodnju droge, stabljike marihuane i oružje.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da na osnovu prikupljenih informacija pretresli i stan i vikendicu koju koristi D. Š. U improvizovanoj laboratoriji pronašli su i oduzeli 23 saksije sa stabljikama indijske konoplje, veličine od 10 do 150 centimetra.

– Takođe, tokom pretresa pronađene su lampe sa pripadajućim električnim instalacijama kao i druga oprema namijenjena za uzgoj i proizvodnju opojne droge, automatska puška i 119 komada metaka različitog kalibra- objašnjavaju iz PU Prijedor.

Navode da je D. Š. uhapšen i osumnjičen za krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– Uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, osumnjičeni je predat u dalju nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na čiji prijedlog je od strane sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Gradu, osumnjičenom određena mjera pritvora u trajanju od 30 dana- kažu u PU Prijedor.

Image may contain: plant

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…